O nama

Dobro došli

Tvrtka Marinković d.o.o. Hercegovac osnovana je 25 siječnja 1991. godine. Odobrenje Ministarstva prosvjete i športa za izvođenje programa osposobljavanja za vozače motornih vozila dobila je 17. lipnja 1991. godine u sjedištu tvrtke u Hercegovcu i u podružnici u Garešnici.
21. prosinca 1995. godine Marinković d.o.o. dobilo je od Ministarstva prosvjete i športa odobrenje za izvođenje programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih, najprije za vozača motornog vozila, da bismo kasnije počeli provoditi i programe osposobljavanja za rukovatelje radnim strojevima, te poslove u građevinarstvu.
Na temelju izmjena i dopuna Zakona o srednjem školstvu, 2001. godine osnovano je Pučko otvoreno učilište Marinković sa sjedištem u Garešnici i podružnicom u Hercegovcu. Od tada do danas dobili smo odobrenje za provođenje srednjoškolskog obrazovanja odraslih za više programa u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju, te većeg broja programa osposobljavanja, usavršavanja, učenja stranih jezika, te osnovnoškolsko obrazovanje odraslih.
Uspješno savladanim obrazovnim programom polaznici dobivaju javnu ispravu sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih (NN 17/07).

Autoškola

Autoškola Marinković posluje od 1992. godine, najprije u Hercegovcu, da bi se 1999. godine premjestili u sadašnji prostor u Garešnici. Rješenjem Ministarstva unutarnjih poslova provodimo osposobljavanje kandidata za vozača AM, A1, A, B, C1, C, D i F kategorije.

Više

Održiva uporaba pesticida

Rješenjem Ministarstva poljoprivrede od 1. listopada 2014. Pučko otvoreno učilište Marinković Garešnica ovlašteno je za provedbu izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida po određenim modulima, kategorijama i potkategorijama.

Više

POU Marinković

Od svog osnivanja 2001. godine do danas Pučko otvoreno učilište Marinković dobilo je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta odobrenje za provođenje raznih programa obrazovanja.

Više